Παρασκευή , 07 Ιουνίου

Main Show: 21:00-23:15

Friday Comedy Club

  • 21:00

Φεστιβάλ χωρίς comedy club δεν γίνεται! Ελάτε να δείτε το σταντ απ κόμεντι με τον τρόπο που ξεκίνησε. Με τη δομή και τη μορφή που ενώνει 4 κωμικούς για τη δική σας διασκέδαση! Στο Friday Comedy Club θα απολαύσετε την Κατερίνα Βρανά, τον Δημήτρη Δούκογλου, τον Blink Mike και τον Δημήτρη Χριστοφορίδη.

Κωμικό ΜΠΟΥΜ

  • 22:15

Οραματιστείτε μια παράσταση με ακριβά κουστούμια, πλούσια σκηνικά και σενάριο που τα σπάει! Τώρα ξεχάστε τα όλα αυτά και ελάτε να δείτε μια παράσταση που δεν έχει τίποτα από αυτά! Μια παράσταση που οι ηθοποιοί ανεβαίνουν στην σκηνή και υπακούν τις εντολές του κοινού δημιουργώντας από το μηδέν μια παράσταση χωρίς σενάριο, χωρίς πρόβες και ίσως χωρίς ποιότητα.

Late Night Show: 23:45

RAW Comedy Night

  • 23:45

7 επαγγελματίες κωμικοί, εντελώς τυχαία όσα και τα θανάσιμα αμαρτήματα, τεστάρουν τα όρια του κοινού με υλικό που θα ήθελαν να μην είχαν γράψει και αν είχαν γράψει να μην το μάθαινε η μάνα τους. Ο Απόλλων Roach και ο Πάρις Ρούπος υποδέχονται τους Bύρωνα Θεωδορόπουλο, Ηλία Φουντούλη, Δήμητρα Νικητέα, Άγγελο Σπηλιόπουλο, Αλέξανδρο Τιτκώβ και Λάμπρο Φισφή σε μια βραδιά ωμής και αδυσώπητης κωμωδίας που δε χαρίζεται σε κανέναν και πουθενά. Κοινό και κωμικοί σιγοψήνονται σε ένα ανηλεές κωμικό roast ενώ στη συνέχεια ανοίγει το κουτί της Πανδώρας με κάθε λογής θεματικές (θρησκεία, σεξ, ναρκωτικά, οικογένεια, μειονεξίες, ανωμαλίες και άλλες σκοτεινές σκέψεις) όπου τίποτα δε θα μείνει αλώβητο. Κωμωδία που στοιχειώνει μα απελευθερώνει.

Χορηγοί

Special Offer

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σας ενδιαφέρει ή να μας ενημερώσετε για τις παρατηρήσεις σας στα παρακάτω στοιχεία: