Κυριακή , 09 Ιουνίου

International Show: 19:30

The man of 10.000 sound effects! (...από τη Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή μωρέ...)

Line Up

  • 19:30

Θυμάσαι τον τύπο που έκανε τους απίστευτους ήχους με το στόμα στη «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή»;
Ο τρομερός Μάικλ Γουίνσλοου, γνωστός και ως «ο άνθρωπος με τις 10.000 φωνές», έρχεται στο Athens Comedy Festival να μας ξετινάξει! Δεν υπάρχει ήχος που να μην μπορεί να μιμηθεί. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην ξεκαρδίζεται όταν ανεβαίνει στη σκηνή. Ετοιμαστείτε!

Do you remember that guy whose mouth made the most incredible sounds in the Police Academy franchise?
Michael Winslow, the "man of 10,000 sound effects", participates in Athens Comedy Festival. There is no sound he can not mimic. And there is no human that doesn't laugh when he enters the stage. Get Ready!

Main Show: 21:00-23:15

Sunday Comedy Club

  • 21:00

Φεστιβάλ χωρίς comedy club δεν γίνεται! Ελάτε να δείτε το σταντ απ κόμεντι με τον τρόπο που ξεκίνησε. Με τη δομή και τη μορφή που ενώνει 4 κωμικούς για τη δική σας διασκέδαση! Στο Saturday Comedy Club θα απολαύσετε τον Απόλλωνα Γαρπόζη, τον Μιχάλη Μαθιουδάκη, τον Πάρι Ρούπο και τον Γ. Χατζηπαύλου.

Laugh Off

  • 22:15

Η μεγαλύτερη μάχη όλων των εποχών είναι εδώ. Ποιες Θερμοπύλες, ποιο Βατερλό ποιο game of thrones. Εδώ μιλάμε για Αθήνα εναντίον Επαρχίας. Νεφος εναντον καθαρου αερα, κινηση εναντιον λιγοτερης κινησης, Που μένεις; εναντίον τινος είσαι εσύ; 2 ομάδες μπαίνουν αλλα μόνο μια φεύγει με αξιοπρέπεια. Και τον νικητή τον αποφασίζει το κοινό με το γέλιο του. Φέρτε κασκόλ και φωτοβολίδες και πάμε να το ζήσουμε!

Συμμετέχουν:
Για την Αθήνα: Μιχάλης Μαθιουδάκης, Βύρων Θεοδωρόπουλος, Άγγελος Σπηλιόπουλος Αρχηγός ομάδας: Λάμπρος Φισφής

Για την επαρχία: Δημήτρης Χριστοφορίδης, Θωμάς Ζάμπρας, Αριστοτέλης Ρήγας Αρχηγός ομάδας: Γιώργος Χατζηπαύλου

Late Night Show: 23:45

Logopaignia Fright Night 3.0

  • 23:45

Τα λογοπαίγνια είναι σαν τις μπάμιες! Έχουν φανατικούς φίλους και ακόμα πιο φανατικούς εχθρούς! Έρχεσαι με δική σου ευθύνη και φεύγεις σχεδόν υπνωτισμένος από την μαγική, μυστηριακή τέχνη της άκυρης ένωσης λέξεων, της νοηματικής αλλαγής μιας λέξης στη θέση μιας άλλης, γιατί έτσι είναι! Έτσι είναι τα λογοπαίγνια αλλά και τα σύντομα oneliners, που ελάχιστοι κωμικοί, ειδικά εκπαιδευμένοι στην τέχνη τους μπορούν να τα καταφέρουν, και να τα πουν όρθιοι και περήφανοι απέναντι σε ένα κοινό έτοιμο για όλα! Οι κωμικοί αυτοί είναι ο Αριστοτέλης Ρήγας, ο Άγγελος Σπηλιόπουλος, ο Πάρις Ρούπος, ο Ηλίας Φουντούλης! H παράσταση που έγινε θεσμός έρχεται για τρίτη συνεχή χρονιά στο Athens comedy festival! Φέτος στο μενού θα περιλαμβάνονται και αυτοσχεδιαστικά παιχνίδια με τη συμμετοχή εξαιρετικών και τολμηρών καλεσμένων! Δώρο η αξονική της επόμενης μέρας!

Χορηγοί

Special Offer

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σας ενδιαφέρει ή να μας ενημερώσετε για τις παρατηρήσεις σας στα παρακάτω στοιχεία: